Slutkörd

De ringde från Esprite i skärholmen idag och ska dit på intervju imorgon :) efter läkarbesökte så åkte jag och Amina mot centrum och mötte upp Alex. Vi gick och åt lunch, sprang runt lite och tog en fika. Jag och Amina fortsatte sedan med en låång promenad innan vi gick hemåt! om två veckor åker hon tillbaka hem :(((!! Då var sommaren officielt över då! Längtar redan till nästa sommar! men har så mycket kul att se fram emot i höst men ändå!


Mot Prima

Ska börja åka mot liljeholmen för att gå på en effektutvärdering på Prima. Äter inte ens medicinen men har lite annat att ta upp så. Ska även möta upp Amina på vägen då hon ska följa med. Efteråt ska vi in till stan på ett ärende samt ta en fika! Får heller inte glömma att skicka brevet till frisk&fri påvägen också. Mötet hos Gloria gick bra och vi ska ses igen nästa vecka! Livet leker otroligt just nu!


Dör av lycka!

Nu är jag en blivande skötare inom psykiatrisk verksamhet! Mentalskötare väljer ja att fortfarande kalla det! Jag kom in!! ååhh jag vet redan vad jag ska fördjupa mig i på den sista slutexaminationen ;) guess what? ååhh jag kom in på yrkeshögskolan!! distansutbildning, jobb och volontärarbete som mentor väntar mig i höst! Jag är sååå glaad!!! lyckan är enorm! om två år är jag färdig skötare då jäävlar!!


Mot Gloria

Sitter och häller i mig mitt kaffe nu och ska strax börja åka mot Medis. Ska träffa min bup psykolog Gloria på hennes "vanliga" mottagning. Känns faktiskt lite nervöst! Men jag har ju en del att ta upp så vi får se hur det går. Efter det så åker jag tillbaks till Bromma och chillar lite innan jag möter upp Amina i Liljeholmen klockan 13.00. Har ett läkarbesök på Prima där angående medicineringen (jag skitit i helt) men iallafall. Wish me luck! puss


Diskmaskin

Daniels hals blev lite bättre tillslut och när han bad mig diska (hela diskbänken är full av disk) så protesterade jag lugnt med att han borde ha en diskmaskin -.- Då blev det ryck i honom så nu har vi varit på Elgiganten och handlat en diskmaskin plus promenerat runt på ikea i barkarby. Nu ska jag strax gå handla och laga lunch -sjukt fint väder ute! hoppas man kan äta på balkongen!


Utgången i Fredags

Jobbade ju ett pass i Fredags och när jag kommigt hem blev det ett jävla velande mellan vad jag skulle hitta på! Det slutade iallafall med tacosmys och förkrök med Elgeryd och grannarna på min balkong. Senare mot kvällen mötte jag upp Linnea. Amanda och amandas kille för utgång! Efteråt när dem skulle vidare så hämtade älsklingen upp mig och vi åkte hem och sov. Det blev som vanligt lite för mycket dricka och en redig bakfylla på lördagen. Men den lindrades med lunch på tacobar innan grönan :D


Grönan

Blev Grönan igår med älsklingen! Idag hade vi en spadag planerad men vi tar det en annan dag då D ligger i sängen med hosta. Vi valde nog den sämsta Grönan dagen då det var både helg och löning -.- sjuka köer! Men vi varvade det med attraktioner, femkamp och bacardichill vid vattnet. Mysfaktorn var hög! Puss på er!


Lindvreten

Godmorgon! Ska strax börja gå mot Lindvereten och påbörja mitt pass 10-17. Så otaggad!! Längtar verkligen tills Nespressojobbet kommer igång, och hoppas att det kanske passar mig lite bättre? Iallafall igår satt jag och mamma och planerade Alex 18års present en hel del, ungen blir ju 18 i Januari. Så jag har tänkt ganska hårt utanför boxen och planerat för den bästa 18års presenten ever! Berättar mer om det sen, för nu ska jag dricka upp mitt kaffe och göra mig iordning! 
 
Puss!
 

The Valleys

Helt sjukt va trött jag är! Fattar inte hur jag ska orka fixa gymkort och boka zumbapass från och med nästa månad??! Jobbar 10-17 imorgon och efter det blir det utgång med några på Sommar! Äntligen helg!


Frisk & Fri!

När jag gick på Nike (Dagenhet på Stockhomlms centrum för ätstörningar) år 2008 så minns jag när en behandlare under lunchen tog upp riksföreningen anorexi/bulimi kontakt. Hon berättade att när man varit friskförklarad ett antal år så kunde man bli mentor till andra sjuka. Det fastnade i huvudet på mig och för några veckor sedan anmälde jag ett intresse. I förrgår var jag på kansliet för intervju och baam nu är jag mentor! Lite kort om hur man kan engagera sig!
 
Jag kommer nu i september bli inbjuden till en handledarkväll som alla mentorer går på en gång per termin för att gå igenom en del praktiska saker och efter det är jag redo att börja! Jag och Helena pratade även en del om att föreläsa, samt sammarbetet som Frisk&Fri (förr AB kontakt) har med Stockholms centrum för ätstörningar. Föreningen har även en heldel kvällar för självhjälpsgrupper och anhöriggrupper, samt en tidning vid namn Insikt. Jag har även mailat Insikts redaktör angående en artikel. Känns som att det här projektet kommer vara hur kul som helst! Fatta att få föreläsa om någonting man gått igenom och bloggat om i flera år? Det är som en dröm som gått i uppfyllelse! Från att ha suttit där vid matbordet, gråtfärdig och med en ångest jag inte kommer i närheten av idag till att äntligen få göra det som behandlaren berättade om då för 5år sedan! Det fastnade verkligen i mitt huvud, och nu är det dags!
 
Från allt detta!
 
 
Till detta!
 

Im back!

Har varit en grymt dålig uppdatering den senaste tiden, men måste börja få struktur på saker och ting nu! Jag och Sofia kom hem från resan i Söndags, och det var helt galet där! Men jag tycker att vi varvade dagsutflykter med fest sjukt bra. Vi var ute i havet och snorklade i grottor, var på en av europas största vattenparker, åkte runt bland olika stränder (vår vid hotellet var stenig :() besökte gamla stan och festade sönder på Bargatan! 
 
Nu är jag back on track igen och jobbar lite mer än halvtid på McDonalds i Lindvreten. Nästa vecka ska jag även på en dagsutbildning för att påbörja jobbet som säljare för Nespresso, vi får se hur det går! Men tror att det kommer va grymt kul! 
 
 

Likasinnade?

Så vackert forumulerat ;)


Godnatt

Har varit väldigt rastlös ikväll och kom ingenting bra på tv. Då satte jag på datorn och sökte 15 jobb inom handels. Hmm har bara segat här under kvällen. Var i stan och fikade med Sofia innan vi åkte hem till henne och lagade mat och dessert. Vi satt nästan bara och pratade om Rhodosresan och nu är det snart bara 9 dagar kvar! Så taggad!! Kollade även i vår Bff bok som hon fick av mig på sin 17års dag! Den behöver verkligen fyllas på, men ska beställa hem en massa bilder från vår första resa på Rhodos sen så vi väntar med det till efter resan ;)


Fika

Ska börja gå ner mot tuben nu och möta upp Sofia i stan. Vi tänkte ta en fika och bara chilla! Vill gå förbi pride också eftersom jag missar den i helgen:( Puss!


Lill-lördag

Igår efter intervjun fick jag besked om att jag ska provjobba fredag och lördag som servitris hoho men efter det åkte jag hemåt och fixade mig lite innan jag mötte upp N. Vi tänkte åka in till stan och chilla och småkröka. Först hamnade vi på hellströms däe vi hängde ett tag, men tillslut tröttnade vi på den dåliga 90tals musiken -.- och gick vidare. Då börjar det spööregna från ingenstans typ! Så vi bokstavligt talat sprang till Cafe60 och tog en fika där och pratade om allt mellan himmel och jord. När dem stängde tillslut så samåkte vi till Tcentralen där vi mötte upp älsklingen som slutat jobbet. Stackarn ska jobba ett 13timmars pass idag :o livet är hårt ibland!:/


RSS 2.0