20 bitches!!


Woop!




Vaknade upp och såg världens finaste rosbukett på bordet! Jag älskar dig min prins! Nu har min dag bara börjat! ikvälk ses vi, jag Daniel mamma pappa alex hans tjej och några till istan. Pappa har bokat bord på någon restaurang blir mys! Imorgon är det min och älsklingens dag och på lördag är det fucka ur med tjejerna! Loooove it!! 

Nu är jag redo att fylla 20...!

Ny hårfärg och nya läppar! blev bara överläppen den här gången, men är jätte nöjd ändå! woop nu är jag redo att fylla 20! tre dagars firande :D





Tadaa

Nu funderar jag på boka tid hos frissan och sätta in massa blonda slingor mot sommaren. Ska låta håret vila två månader först :)

Före

efter





Woop det närmar sig!



På torsdagen har pappa bokat bord så det blir det jag, daniel, och en massa släkt :) 
På fredag ska jag och älsklingen ut och äta? antar jag det är han som planerar :) och på lördag blir det utgång och middag med kompisarna :) 

Nu får det vara

Igår blev det en lugn lördag! åkte in till stan och åt middag med mamma och Laila. Vi åkte upp till himmelen i skrapan efter middagen och tog en drink innan jag mötte upp älsklingen. Mamma ville va snäll och bjuda på middag efter allt i fredags :( det är så sällan vi tar oss ut till stan och gör något! så det va mysigt! Nu sitter jag här med askblond hårfärg i håret. Sen får det vara! har haft i tre paket ultra blekningar, en ljusbrun och nu en askblond. Vill ju va ljushårig i sommar!! imorgon har jag läpptid ihh!


efter alla blekningar -orange
efter ljusbruna -mycket nöjdare! men nu vill jag ha bort alla röda toner! det största misstaget gjorde jag när jag färgade håret rött i november 2012...omöjligt att få bort! måste nog växa bort :(l

Ur Flickor med ADHD

"Jag önskar min mamma hade vetat att jag faktiskt var väldigt smart. 
Jag önskar min mamma hade vetat att jag behövde lite mer uppmärksamhet. 

Jag önskar min mamma hade vetat att jag varje dag gick till skolan, med fruktan och bävan inför att bli utskämd och förödmjukad inför klassen. 

Jag önskar min mamma hade vetat att min dåliga självkänsla och mina sparsamma ömhetsbetygelser hemma skulle leda till ohejdad promiskuitet. 

Jag önskar min mamma hade vetat att jag en dag måste klara mig i konkurrensen med andra, och att giftermål inte var något som kunde ge mig trygghet. 

Jag önskar min mamma hade vetat i vilket desperat behov jag var av stimulans lagom stora utmaningar.
(Förväntningarna på mig var mycket låga, så jag blev själv överraskad när jag insåg att jag faktiskt älskar utmaningar!) 

Jag önskar min mamma hade vetat att min konstnärliga och kreativa förmåga var betydelsefull och skulle ha kunnat bli mitt levebröd bara jag hade fått lite uppmuntran att utveckla den. 

Jag önskar min mamma hade vetat att jag faktiskt inte kunde hålla ordning i mitt rum. 

Jag önskar min mamma hade vetat att jag hade en enorm nyfikenhet på livet men att jag inte kunde ta det till mig så som det presenterades i skolan. 

Jag önskar min mamma hade vetat att jag var för känslig och blyg och generad för att kunna få mina behov tillgodosedda.

Jag önskar min mamma hade vetat att jag hade svårt både att somna och att vakna, och att det var något jag själv inte kunde styra. 

Jag önskar min mamma hade vetat att när jag blev placerad i hjälpklass, trots att jag alltid hade höga resultat på IQ-testen, var det så förödmjukande att jag inte ens brydde mig om att försöka. 

Jag önskar min mamma hade vetat att det inte var normalt att bara ha en enda vän och att det borde ha gett en vink om att det fanns andra problem. 

Jag önskar min mamma hade vetat att när jag gick hemifrån med öppen dragkedja och felknäppta knappar, eller utan gympapåae och böcker, var det också en signal om att något var fel. 

Jag önskar min mamma hade vetat vad vi vet nu. Men det gjorde hon inte. Hon gjorde sitt bästa, och jag hoppas att hon vet hur oerhört mycket jag älskar henne."

 

 


wohoo

Äntligen vart vår fältstudie godkänd efter kompletering! 
#blivandesocionom #taggad

Carrovarronails



Nu har jag fått in mina modeller :) i april börjar jag! #taggad

Nagelmodeller



I april sätter jag igång ordentligt :)
#distansutbildning

Blondiiie


På måndag känner jag att jag kan sätta igång min förvandling! haha nej jag ska inte bli blond! hell no! men min utväxt är så stor nu att det är på gränsen till trashigt. Så jag tänkte bleka det svarta och ha i en ljusbrun/askig färg dagen efter för att komma så nära min naturliga hårfärg som möjligt. Ska åven beställa nytt löshår sen också som jag hoppas hinner komma innan resan!

Lång dag

Åkte och solade på morgonen! Vill bygga upp brännan innan läpptiden 24 mars. Mötte upp Emelie och gymmade innan vi åkte mot Gärdet. Samir skulle tydligen dit och dela ut sura S haha så mobbade men vi ville se han :D har nog aldrig sett så mycket galna tonåringar herre! vi kollade in folkmassan och gick därifrån. Jag mötte upp Alex i stan och så åt vi middag innan jag åkte hemåt. Älsklingen jobbar och jag ska upp 6.00 och jobba imorgon så det blir en sömntablett vid 20. Puss på er!




Min dag

Älsklingen ligger fortfarande och sover, älskar att bara kolla på honom när han ligger där, så söt! (creapy ja vet haha) Tänkte gå iväg och sola lite, är verkligen värsta vitingen och trivs inte alls med det! :( Ska möta Emelie kl 13 för gym och efter det så ska vi på lite ärenden i stan hoho. Ikväll ska jag, mamma och Alex på programmet "helt sjukt" med David Hellenius. Blir nog kul! 

Ååhh jag vill ha sommar nu!! 

Socionom next

Så intensiv utbildning! herregud hur ska jag orka. Träffade upp Zoe, Gabi och max i skolan för lite diskusion och häng innan föreläsningen. Var en jätte intressant föreläsning om olika terapiformer, behandlingsmetoder och lite allmänt om sociala problem. Jag känner mig verkligen hemma nu, trots att det är intensivt och jobbigt. Jag ska inte va undersköterska eller mentalskötare. Det är ju socionom jag ska va! Sen i framtiden vidareutbildar jag mig till psykoterapeut. Men det är waay in the future. Först ska jag jobba, flytta utomlands, skaffa eget, skaffa familj och bara leva! Kom hem från skolan strax innan älsklingen kom tillbaks från jobbet. Han gick och handlade, så lagade jag middag. Blev köttfärsbiffar med sås, sallad och fetaost i ugn. Helt slutkörd nu så ska bara chilla resten av kvällen! Jag och älsklingen åt semlor igår också lyckades hitta ett glutenfritt bageri. 

Nya naglar


Den 24 mars har jag läpptid igen :) 

Sliten



 måste gå fixa brynen snart igen också.. Den 26 mars dagen innan min födelsedag ska jag och Emelie gå fixa läpparna tillsammans. Vill korrigera mina med en till spruta då ena sidan av överläppeb är lite större, plus att jag inte har något material alls i mitten av överläppen. Menmen det blir säkert bra! Vi kommer va snygga till London ;) Ska återgå till pluggandet nu! Älsklingen är på fotbollsmatch så jag får passa på att städa lite här medan han är borta (sol en riktig hemmafru) Puss på er!

Fredagsmys

I fredags kom Amanda och Emelie över. Vi blandade drinkar, drack vin, lyssnade på musik och chillade. Igår åkte jag och älsklingen hem till skärholmen och åt middag hos grannarna. Blev inte så mycket mer den kvällen då jag sombade vid 00.00 -.- 

älskar mina rosa tofflor hihi 

London!

Idag har vi bokat! känner att jag måste få komma iväg ett tag! åhh är så taggad!  den 3 april åker jag, Emelie. Amanda och Gina till London. Ska bli såå kul! 




RSS 2.0