Socionom

ahh har såå mycket att läsa och verkligen ingen ork! det här går mer än segt!! men jag måste... ska försöka vila lite. Inatt kommer hjärtat hem från warsawa också! så jag tänkte vara här och vänta på honom. Får se vad som händer mer ikväll är så fruktansvärt trött! Elgeryd kom över igår kväll och vi planerade vår födelsedagskväll! Vi tänkte bjuda in våra vänner och gå äta middag /utgång. Man blir bara 20 en gång ;)



Cafe opera

Bakis som faan idag! ska mot skolan strax..hur ska det här gå?

Älsklingen ska till warsawa idag på svensexa och kommer hem lördag morgon. Jag ska plugga och gymma nu hela helgen. Ska träffa Elgeryd ikväll och planera födelsedagen. woop snart är man 20!;)  










Middagsmys

vaknade någurlunda tidigt idag och drog iväg till gymmet med älsklingen. Gymmet blir så sjukt mycket roligare när man har sällskap! Efter gymmet åkte jag mot skolan och sedan tillbaka till Bromma. Älsklingen och hans kompis Alex var här när jag kom tillbaka. Jag lagade ihop kycklingrullader med bacon, potatis i ugn och en sallad till oss. Nu kollar vi film och kommer säkert somna när som helst! 



Morgondagens planer

Har ätit middag, kollat talang och duschat. Helt död nu! 
Imorgon har jag endel att hinna med 
-posta brev och gymma innan jag åker mot skolan . Efter skolan ska jag till Bromma och fixa middag. Daniel har en kompis här imorn så han ville att jag skulle laga middag åt dem. 




Jag älskar dig!

Åh när jag kom över till älsklingen innan vi skulle mot rom så låg det en stor bukett blommor på bordet! Som tidig alla hjärtansdag present! Jag som aldrig får blommor hoho.  jag älskar dig mitt hjärta! på fredag har vi varit tillsammans i 16månader! Tiden går så fort! 


Bokat nästa resa

Nu är allting bokat! 3april åker jag med tre tjejkompisar. Älsklingen ska till warsawa på torsdag me sina kompisar så det jämnar ut sig ;) dock är dem bara där ett dygn medan vi kör en weekend ;) woop sjukt taggad!!

Är jätte ofräsch idag:( har bara varit på en föreläsning och pluggat idag, Men så kan det vara ibland! 





Plugg!

Nu har uppdateringen sugit som vanligt. Måste komma in i rutiner igen. Hursomhelst har jag varit på ett jätte fint bröllop innan Rom resan, jätte fint var det! Efter det bar det av mot Rom med älsklingen. Vi var på coloseum fontana di trevi, åt massa italiensk glass, trosade runt, hängde på barer, var i vatikanstaten, uppe i kupolen,drack goda drinkar, firade alla hjärtans dag och hade det jätte mysigt! Älsklingen fick en Gucci guilty parfym och en ansiktskräm från clarins av mig. Jag fick en kuvertväska från guess och en tre rätters middag :D
 
 
 

Hejdå!

Nu åker vi snart mot Rom och andra äventyr. Ska upp och packa lite till innan jag åker mot hjärtat! Igår kväll spenderades med Elgeryd, det va ett tag sen så vi hade mycket att prata om!




Rom

På söndag åker jag och älsklingen till Rom och därefter ska jag iväg på en familjegrej. Vi kommer hem på Torsdag och på fredag är det alla hjärtans dag :) <3 dock ska hjärtat jobba då -.- så vi tänkte fira den i rom. Har precis slagit in hans present :D! 



London!

Igår planerade jag och Emelie som bara den! Vi hittade flyg som vi bokar vid löning och hittade ett hotell som verkade bra! Så hotellet är bokat nu iallafall. Blir en weekend 3april! Ihh så taggad! Då tänkte jag fylla läpparna runt min födelsedag i slutet av mars så är jag fit for london! 
nu har svullnaden lagt sig! lite skillnad från igår haha 






Selma city spa





Efter spat gick vi och åt lunch och satte oss sedan på ett fik och chillade. Ätligen har jag fått sova ut! 

Restylane

Igår kl 15.00 hade jag tid. Amanda och Emelie följde med som stöd och Emelie bokade även tid. Tog 1ml restylane perlane med bedövning. Är svullen fortfarande men är sjukt nöjd! ska fylla dem lite mer om ca två månader för att justera lite. Haha jag som är så spruträdd! Emelie höll i handen och Amanda höll i foten, måste sätt kul ut ahaha
före



det här är direkt efter..

några timmar senare



idag...

RSS 2.0