Ibiza

Tagga!! 1juli! 



Lördag

Spenderades med familj, grannar och vänner i sätrabadet. Vi var där från 14.00 till 22.00. Massa grill, musik, bad och annat :) Sjukt chill! Behövde en chillkväll med då jag jobbade i söndags, Bästa Franz hade med sig sololja så lite brun blev jag nog iallafall ;) 









Caribe

Jag, Sofia, Aggie och Mindie förade här i Kungsholmen innan vi promenerade till Caribe! Ligger ju ca 5 minuter härifrån helt underbart att slippa åka tunnelbana mitt i natten. Inne på klubben mötte vi upp Emelie, Malin, Evve, C, och massa till! Vi fuckade ur med maassa drinkar, och tequila #knas! Jag och Aggie vinglade sedan hem 4.00 på morgonen och deckade direkt! Vi ägde verkligen på salsagolvet! Kvällen vart verkligen perfekt! 








Kärlek





Rosé och stranden

Chillade hos Elgeryd hela förmiddagen igår! Vi drack rosé och lyssnade på musik, fett med chill! Haha han fixade en ishink till vinet ala ghettostyle ;) så kan man ju oxå göra om man varken har hink eller is! Vid 18.00 hämtade Franz upp mig med moppen och vi körde till sätrabadet och drack cider och solade i kvällsolen med Anna och Junior. Dem är en så söt liten familj <3 och så jag på det ;) 





Sats

Byebye fitness24 och Hello Sats! Åkte till Aggies nya lägenhet på kungsholmen vid 12.00 i förmiddags. Vi satt och sola på hennes ballkong hela dagen innan vi gick och gymmade. Herregud det märks att det var ett tag sen jag var på gymmet! -.- Men efter allt fick vi lite färg ändå, verkligen perfekt ballkong för att sola på! Ihh snart är man brun och fräsch! 




New in

 

...

 

Bikinis to die for...

Sommaren närmar sig, och jag är suuper taggad för denna sommar. Även om känslorna går som en berg- och dahlbana just nu. Kommer lätt att satsa på en trekantsbikini iår, insåg förra sommaren att bandeau bikinis inte passar min kroppstyp. Kanske i framtiden dock ;) Hade klickat hem den rosa på en gång om det inte var så att underdelen är heelt slut -.- 
 

Känns som Måndag

För att jag bara låg i sängen hela dagen igår. Idag lyckades jag genomlida ett helt seminarium innan jag kunde pusta ut och åka hem. Var beredd på ett riktigt skitväder idag igen så jag förberedde mig med en massa koftor och halsduk. Men så blev det fint väder ändå :) 
Nu sitter jag här hemma och kastar i mig kaffe och ska vila lite. 
 

Socionom -vad är det?

Får oftast frågan -vad är en socionom? när någon undrar vad det är jag pluggar till. Det är ju en väldigt bred utbildning och själva utbildningen kallas för socionomprogrammet men när man väl är utexaminerad och arbetar så har man en helt annan yrkestitel beroende på vad man arbetar inom. 


När jag påbörjade utbildningen så jämförde vår lärare socionomer med Ekonomer. Ekonomer arbetar med pengar medan socionomer arbetar med människor. Tycker jag var en ganska bra beskrivning. Anyway jag är inte alls intresserad av att arbeta som exempelvis biståndsbedömmare i framtiden fy vad hemskt...Kurator vore ju rena drömmen, men vet att så många fler delar den drömmen med mig så det är höög konkurans på dem platserna. Antar att jag kommer börja som socialsekretare, känns som att de flesta gör det. Men om jag får drömma stort så vill jag flytta utomlands, inte äga en vinterjacka och starta ett eget behandlingscenter inriktat på något speciellt...

En helg att glömma

Vill inte gå in på detaljer men vill inte minnas denna helg! kom i säng 7.00 söndag morgon och vaknar sedan upp med influensa. Borde förstått att någonting var fel..







Magsjuk

Mår så äckligt jävla dåligt! så fort jag ställer mig upp så svartnar det för ögonen och så fort jag äter något så kommer det upp igen! fy...



Quotes

 

Its just my personality...eller?

 

Dagens look





Guud va varmt det var med svart i solen! Äntligen verkar det som att sommaren är här! 

Skärholmsloppet

Jag och mamma har varit i skäris heela dan! Vi kom dit vid 11 för att hon ville se sina elever springa loppet. Vi åt lunch, fikade, köpte yoghurtglass, mötte upp Alex och Linda och satte oss till sist på en uteservering och drack varsin iskall läsk. Undra om jag lyckats få lite bränna ändå? Nu ska jag chilla lite tills Sofia slutat jobbet. Vi ska som typ alla andra möta upp lite folk i stan och gå se Steve Angelo i Kungsan ikväll.. Men först lite vinmys på ballkongen :)






Before I die...

 

Get aways

Vi skippade Ibiza iår (om vi inte får något nytt ryck när vi väl ska boka) eftersom vi känner att vi vill ha det mer planerat plus att Aggie ska hänga på så då känns det naturligt att ta det nästa sommar (jobb iår). Men Sofia har haft en grymt jobbig tid den senaste tiden och jag önskar inte ens min värsta fiende det hon håller på gå igenom just nu. Så därför tycker jag att hon förtjänar en sjukt nice semester iår och vi åker därför till malta i 10 dagar o juli istället som det ser ut nu. Vi bokar i slutet av denna månad. Bara hon och jag <3 
 
I Augusti blir det ett Londonbesök när Aggie intar European bartender school där, woop någon ska få blanda en massa sex on the beachs till mig ;) 
 
Och sist men inte minst i September åker jag och min kära broder till Miami en vecka vet dock inte helt klart när än då jag inte fått mitt schema för hösten än. Kommer bli grymt trots att ingen av oss är 21 än :) Får återkomma igen sen när jag har åldern inne ;) 
 
Men det känns bra att ha lite get aways inplanerade i framtiden känns som att alla studier och allt annat jobbigt går lite lättare när man har massa kul som väntar en...
 
 
 
 

Bakis...

Var så sjukt otaggad igår! Aggie fick någon pollenatack så jag och Sofia drog till en bar och drack några cider och bara chillade. Efteråt gick förbi Max och fixade massa cheeseburgare och satte oss vid kungsan och åt/drack vin. Kom hem vid 02.00 och deckade på en gång! Idag är det ny dag och nya tag! Får se vad jag hittar på...


Kär på nytt

 

F!

Jag har aldrig varit speciellt insatt politiskt. Men om min röst ska falla på någon så är det f!. Jag har kommit fram till att jag nog är feminist ändå. Vi har kommit långt vad gäller jämställdheten i Sverige men fortfarande är vi inte där. Att kvinnor i snitt tjänar 14.3% mindre än män 2014 säger ganska mycket....Jag insåg ganska mycket när jag fördjupade mig i genus inför salstentan i förra delkursen. Hur mycket kön faktiskt påverkar samtidigt som forskare inte lyckats hitta någon vetenskaplig mentalskillnad på män och kvinnor. Ändå sänks exempelvis läkares yrkesstatus för att fler kvinnor väljer att bli läkare...sjukt..
 
Jag röstar för jämstäldheten thats it! 
 

Teosyal i läpparna

Jag är ganska öppen med att jag har fixat läpparna dels för att jag inte tycker att det är något "speciellt" då "alla" verkar ha gjort det idag och dels för att jag tycker det är kul/häftigt att man kan ändra på sina naturliga drag. Jag har just nu 1.5ml restylane perlane i mina läppar vilket inte gör värsta skillnaden men jag gillar plutet och är inte ute efter något "duckface" bara en liten finjustering. Anyway så har min läpptjej nu fått in Teosyal som ska hålla något längre än restylane perlane som håller 6-9 månader. Funderar på prova 1ml fast efter sommaren. Ska ju iväg två gånger i sommar så the cash is not king just nu. Plus att man inte får sola med nygjorda lips. Frågan är bara om man kan blanda preparat? 
 
Jag fick ordentligt torra läppar av restylane men inte några klumpar alls, vilket är bra. Jätte nyfiken på det andra ämnet...undrar om det blir någon skillnad...
 

Världens godaste chailatte

Ingen gör dem som på Waynes! Dem måste ha den godaste chailatten i Stoockholm. Alltid standard när jag är där. Anyway gick bra i skolan så jag kom iväg lite tidigare och mötte upp Ida istan för en fika. Vi satt och pratade om livet i sig, våra utbildningar (hon är också student) utgångar och så vidare. Mitt i allt kom jag på att jag nog borde ta ett sabbatsår. Vi både började plugga på en gång efter gymnaset och då slog det mig att varför inte ta ett "chill" år efter denna? Då har jag ju en utbildning och jobb som jag kan luta mig tillbaka på när jag känner mig "f'ärdig". Om planerna går som jag vill så kommer jag nog säkerligen att få någon tjänst som socialsekreterare och arbeta som det i ett år ungefär och spara massa cash...och sen...göra vad fan jag vill! Utan måsten, utan några tider att passa..
Jag är ju nyssfyllda 23 när jag är klar som socionom så jag har ju på något sätt "hela livet" framför mig...nästan iallafall..
 

Fredagsplaner

 

Dagens look




Fredagsmys

In my ass. Godmorgon föresten. Ska mot skolan strax. Ska möta upp Veronica och Israa vid 09.00 för lite plugg. Vi ska skriva ut vår stressenkät och be 20 personer svara på vår undersökning. Vi undersöker huruva man som student känner sig stressad inför de kommande seminariet. Sista delkursen för terminen, sedan är jag 6 terminer to go innan jag är färdigutbildad socionom. Häftig känsla! 
 
När vi är klara i skolan tänkte jag åka mot stan och sola solarium innan jag ska fika med Ida kl 14.00. Får inte glömma bort att gå på systemet också för mot kvällen blir det Caribe med Aggie, Sara och några till! Tagga fredag! 
 
 

Tack för idag

 
 
Godnatt världen

Tidsinställda inlägg

Blivit en hoppig dag med både skola och jobb. Fick dock sluta lite tidigare så mötte upp Aggie, Marcus och en kompis till honom i Fridhemsplan och tog en cider innan jag åkte hemåt. Känns som att vädret är på rätt håll! Kom precis hem och ska ta en dusch innan jag går och lägger mig. Imorgon blir det morgonmöte och skola efter det. Tagga en solig helg nu då!



Vad skulle jag göra utan mina lerg? 

Glitter

Äntligen anlände gelglittret! Ihh ska bli så kul att jobba med. Hoppas att jag hinner diplomeras i sommar! 

Nytt liv

 
Vet att jag har sagt det förut, men jag säger det igen. Känns som att hela mitt liv ändrats på bara en månad. Jag har insett så himla mycket om mig själv (utan terapi woho) under den senaste tiden. Hur destruktiv jag varit, och hur saker och ting brytit ner mig medan jag sett på under tiden. Nu måste jag läka mig själv och bli hel igen. Det gäller inte bara kärleken med D utan så mycket mer. Hur jag dragits till människor som inte vill mig väl och hur jag sakta men säkert gav upp tillslut och stötte bort dem som egentligen betytt mest för mig. Generellt sett är jag ingen person som trivs med att vara själv, och med själv menar jag singel. Det är som en pusselbit som saknas och som måste fyllas genom ett förhållande. Men idag vet jag att det är ingen annan som kan fylla den där tomheten än jag själv. Så hur tom, ensam och övergiven jag än känner mig så måste jag intala mig att det blir bra tillslut. Den här sommaren kommer jag bara att fokusera på mig själv BARA mig själv, jag kommer umgås med människor som får mig att må bra, intala mig själv att jag är BRA och göra allt för att bli så trygg i mig själv som jag kan bli. För jag vet att om jag inte skapar en inre trygghet i mig själv kommer jag aldrig få må bra i en kärleksrelation, jag kommer alltid söka efter en bekräftelse jag aldrig kan få av någon annan. Den kan jag bara ge mig själv...
 
Karma is a bitch 
 

VS Pure Seduction

 

Ta tag i bloggen!

Kände mig ovanligt rastlös idag efter skolan och har legat i sängen och kollat på Weeds ända sen jag kom hem. Har fått för mig att jag vill börja blogga på allvar igen, är ju en bra hobby när man har tråkigt och ett bra sett att kunna gå tillbaka och läsa i framtiden. Iallafall, håller på tanka ner Picasa på datorn och gör mig redo för en "bloggbomb". 
 
Xoxo

Hämta ut paket

Slutade för en stund sedan och står och väntar på bussen. Ska hem och hälla i mig kaffe! Så söta elever, det är andra skolan irad där jag får höra att jag ser ut som Kenza - hon från lets dance haha så söta! Nej men det tar jag som en komplimang :D Ska möta Alex i skäris lite senare, måste försöka hitta vårskor typ converse eller något men grymt omotiverande i det här skit vädret -.- 



Ska hämta ut ett paket också! Tror det är mitt glittergele som anlänt :D

Camillas naglar

Camilla kom äver och fyllde på naglarna vid 19.00. Vi gjorde dem naturellt rosa, sjukt fräscha. Har precis tagit en lång dusch och använt silverschampo. La i en platinablond färgbomb också mot dem gula reflektionerna. Well snart får vi se hur det blev! Usch jobbig dag idag med jobb 8-14 skola 15-16.30 och sen en en nagelkund. Men det bra, då slipper man tänka så mycket....





Såå nöjd med håretb

#fail




London = Spikat!

Aggie åker till London 11 augusti på bartenderkurs så tänkte att det blir en perfekt weekend innan skolan börjar. Ska kolla om Sofia och Mindie vill hänga på också. Men annars gör det ingenting om det "bara" blir vi. Jag har ju oxford street på dagarna när Aggie är i skolan ;)  Den här gången måste vi verkligen besöka Klubben Fabric!  Åhh verkligen sjukt taggad för denna sommar! #staypositive! Hoppas jag slipper vägglössen den här gången -.- 


Min helg!

Fredagen spenderades hemma i sängen. Blev en jobbhelg lördag/söndag så inget woopwoop direkt. I lördags mötte jag upp Aggie och vi gick till Marcus i Vasastan och chillkrökade med sanning/konka och -jag har aldrig. När Marcus och hans inneboende skulle vidare så drog vi andra hem. Skulle egentligen gått ut med Sara och några från restaurangen men jag han decka innan dem ens slutat -.- Får bli en annan gång. Nu är det ny vecka och nya tag! Ska iväg till solariet nu och sen iväg och fixa askblond hårfärg :)





Kik

Dreams..
Orkar inte vinterjacka i maj!!! Tragiskt -.-

Naglar, middag och kvällsfika

Aggie kom över vid 14.00 igår och fixade naglarna. Blev naturella stilettos. Efter det åkte vi till skärholmen och åt middag, blev bakad potatis med kycklingröra. Efter middagen tog vi tuben till Odenplan där vi mötte upp Markus för en kvällsfika. Chill kväll med andra ord. Sov skit inatt så nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen och ladda inför jobb i helgen..,-.-






Bad och plugg

Kom hem för ett litet tag sen. Träffade Veronica och Israa i skolan för seminarieuppgiften. Har ätit lunch och ska nu ta ett bad och inviga nya färgbomben från revlon. Tänkte även läsa/plugga i badet. Måste läsa en text om självmord...optimistiskt :( Men så är det när man pluggar till socionom, inte alltid glada miner..typ aldrig. Men jag ska inte va neggo! Vid 14 kommer Aggie hit och få sina klor fina :) efter det tänkte vi åka en sväng till stan och hitta på något. Skitväder så blir vinterjacka och halsduk...det här landet alltså....-.-




But first let me take a selfie...

Fjärde dagen jag vaknar upp bakis..men spontana oplanerade kvällar blir alltid bäst. Mötte upp Sarah i sumpan på restaurangen. Hon fick sluta vid 23 så jag, Sarah, bartendern o kocken satte oss på en bar, och drickan flödade. Efter att vi missat sista tuben kände jag bara yolo! När stället stängde vid 01 gick vi tillbaka till restaurangen, hejjade ut dem sista gästerna och satte igång o blanda drinkar. Vi chillade, drack, spelade biljard och mådde bäst trots att klockan närmade sig 03 o jag skulle upp och jobba idag...kvällen slutade med att vi alla tog taxi till sarah och sov där. Menmen...sköna arbetskollegor man har om det blir av iallafall hihi hoppas :D Arbetsdagen idag vart ingen vidare fyyy!! sista gången! Jag som har en massa att läsa och skit....


Fått jobb!

Förra veckan ringde dem från ett gruppboende på Östermalm (var där på intervju för en månad sedan) och frågade om jag ville ha en timvikarietjänst! Jag trodde verkligen inte att jag skulle få jobbet så jag öppnade upp rikspolispappret :s #klant Men har beställt hem ett nytt nu så det ska nog gå bra. Inte nog med det så ska jag till Sarahs restaurang i sumpan 22 ikväll och provjobba någon timme. Även det en deltidstjänst så det blir perfekt i sommar!! Hoppas jag får det :D Det är enligt henne typ "hälla upp öl, blanda redbull/vodka" hela kvällen. I can do that :D 



Min helg!

Var ute med en kompis i fredags och drack några cider på himlen i medis. Hade ju salstenta i lördags så det blev en lugn kväll. I lördaga däremot mötte jag upp Aggie och Mindie i Liljeholmen. Vi drog och förade hos en kompis till Mindie innan vi åkte mot Caribe. Sofia hoppade på vår tub och kvällen var igång! Såå kul kväll! asså det var länge sen jag hade sådär kul ute! Igår blev det studentskiva på "Ett ställe" och det var inte lika kul att gå upp mot skolan imorse...bakis x100 -.- slutsats: Sjuk helg! nu tillbaka till verkligheten! 












RSS 2.0