Intervju

kl 19.00 för ett heltidsjobbi liljeholmen! Är så sjukt nervös! Ska strax gå duscha och fixa mig. Ska försöka planera kvällen också då jag verkligen vill hitta på nått,men vi får se! I helgen blir det pride! :D


Städa!

Var i stan och tog en fika med Domman idag under dagen. Efteråt åkte jag mot Bromma för att storstäda! Nu har jag plockat, dammat, torkat, diskat, dansugit, skurat och bäddat sängen! Och lagat middag! Nu ska jag bara chilla resten av kvällen! Puss!


Proforma Clinik

Nu har vi bokat tid till temakvällen på proforma Clinik den 31/10. Äntligen!


Bitter

Får man inte ha nagelförlängning på jobbet så! Suck jag som tänkt fylla på regelbundet! Jaja om ca en månad smäller det! Tid nästan bokad!


Gnäll

Har legat i sängen seg som gummi heela dan!! Tog en promenad till Ängbyplan och mötte på största äcklet på hemvägen! Vad är det för seriöst fel på folk? Nåja när jag kom hem la jag mig bara framför tvn och åt upp min andra chokladkaka på två dagar. Lingonveckan är tillbaka efter 3år känns så skumt! Men samtidigt skönt att känna mig som en kvinna igen! Gav ju upp mina minipiller för ett tag sen på grunda alla biverkningar så nu får min kropp vara utan massa hormontillskott! Har laddat ner världens roligaste app också, älskar den! Man kan fylla i symtom dag för dag och se när nästa lingonvecka ska vara och så vidare


9 månader!

 
Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i 9 månader! och det är snart ett år sedan vi träffades första gången. Ihh tiden har gått så sjukt fort! Det här var det sista jag kunde tänka mig förra sommaren! När jag var sjukt antiförhållanden, ville inte alls binda mig så ung. Men då hade jag ju inte träffat världens bästa än ;) 
 
Vaknade för ett tag sen och gick ut och sprang 30 minuter bara, var jätte jobbigt i värmen! Har varit en lugn helg för mig och känns skumt att gå ut och jogga en söndags morgon, brukar alltid vara helt deckad då. Men inte idag! Ska strax åka mot Bromma och sola! Måste ju hålla brännan innan Rhodos! 
 
Menmen...Jag älskar dig hjärtat!! Ser fett fram emot vår 1års dag :D!!!
Puss!
 

Trött!

Förstår mig inte på mig själv just nu. Känner mig uppsvullen, trött, seg och typ "åksjuk"? Har bara legat i sängen efter middagen och segat och tyckt synd om mig själv. Tvingade mig upp och diskade snabbt bara för att undvika hus i helvete när älsklingen kommer från jobbet. Ska strax gå duscha och ta det lugnt innan jag somnar, vilket jag lär göra när som helst. 
 
Puss på er!
Den här sa börja användas flitigt så jag slipper vakna 7-8 varje morgon :P
 

Tant träning

Var ute och promenerade ca en timme alldeles nyss och lagade middag så fort jag kom hem. Idag blev det bacon, ägg, oliver och lättdryck. Ska chilla ett tag nu innan jag börjar städa här, efter städningen funderar jag på att promenera en timme till för att försöka hinna nå mitt mål innan den sista September iår. 
 

Middag

Blev äggröra och oliver med vitlöks/ost korv. Om ca två timmar hämtar d upp mig så åker vi till honom. Jag är ledig imorgon så har planer på att sola sönder! Puss på er!


Mitt i Bromma

Satt och läste lite i Mitt i Bromma nu på morgonen och hittade den här insändaren..
Asså seriöst! Skäms man inte? Dock verkar det vara ett ganska "vanligt" problem i familjer med Npf att andra utomstående ska komma med pekpinnar angående uppfostran. Jag har ju hört hur mycket "tips" min mamma fått under åren från folk som inte ens vet vad dem pratar om -.- Att leva med någon&några med npf är som att leva på mars medan dem andra neurotypiska lever på jupiter. Fy va upprörd jag blev när jag läste artikeln, vuxna människor på riktigt?? Kärringar dessutom. Jag säger bara en sak...Skäms!! 
 
 

Frukost

Har legat vaken sen 6.00 imorse. Deckade vid elva igår så fort The valleys var slut. Har precis gjort iordning frukost som består av laktosfri naturell yoghurt med äpplen och pumpafrön, ett glas juice och kaffe. Börjar vid 10.00 idag så det ingen stress. Dock tar det ju lite tid att åka till lindvreten från Bromma. Puss


Resa i vinter?

Nu har älsklingen valt alla tre resorna iår så nu har jag (vi) ;) bestämt att jag ska få välja nästa resa i vinter. Jag tänkte börja planera det lite nu och kolla runt för att börja lägga undan cash varje månad nu när jag får lön.Har alltid velat åka till något varmt ställe helst utanför Europa under vinterhalvåret. Så trött på Sveriges klimat -.- Men iallafall så håller jag på velar mellan olika länder. Jag är så sjukt glad att jag lyckats träffa en person som tycker som jag när dem gäller sånt här, vi har verkligen aldrig tråkigt ihop. Nya saker är alltid på G, och nu är det min tur att fixa ihop allt ;)
 
Så dem ställena jag funderar över just nu är...
 
På min bucketlist så står det ju att jag ska besöka alla världsdelar, så att välja något land i europa känns lite trist, men vi får se hur det blir. 
 
Puss!
 

Santorini!

Bildbomd kärt folk! Har haft det helt underbart i en veckas tid! Åkt runt på vulkan ön, hot springs (badat i lervatten) varit på open air bio, ätit ute varje dag, druckit drinkar, solat, badat, sett solnedgången på en båt med älsklingen och bara chillat sönder! Här har ni några av bilderna över 900 bilder vart det totalt...
 

Första dagen avklarad!

Imorgon börjar jag vid 10.00 tiden istället för 9.00 som idag. Gick faktiskt jättebra idag och jag klarade av att stå i kassan och ta emot beställningar själv ett antal gånger utan min arbetsledare. Efter passet mötte jag upp Amina och tog en promenad innan jag och Alex gick och handlade mat. Imorgon kommer mamma hem, äntligen! 
 
Jag fortsätter min LCHF inspirirerade diet och åt bacon & ägg till lunch, grillad kyckling med avokado och oliver till middag och morotsstavar med fet dipp nu på kvällen. Måste ta mina B12 vitaminer morgon och kväll fastandes vilket betyder att jag inte får äta något minst två timmar innan, vilket kräver lite planering och minne. 
 
Men nu ska jag strax kolla på The valleys och invänta att älsklingen kommer hem från jobbet. Kan hända att jag ligger deckad men ändå! 
Puss!
 

Första dagen på nya jobbet

Nu ska jag börja åka mot mcdonalds i lindvreten och börja jobba där. Känner mig ganska spänd faktiskt! Va så rädd att jag skulle vara arbetslös efter studenten så jag sökte jobb som en galning och nu har jag tre deltidstjänster! Plus blivande distansplugg.


Nytt liv! 22 Juli 2013

Bara för att markera datumet. Fick mina provsvar från vårdcentralen igår och jag har tydligen brist på vitamin B12, så jag ska hämta ut utskrivna vitaminer idag och påbörja kuren. Nu efter Santoriniresan ska jag även ta tag i flera saker. Ska inte äta Laktos på två veckor för att kunna faställa diagnos om det påvisas lixom. Jag ska även börja jogga/powerwalka och avstå från så mycket kolhydrater som möjligt. I höst ska jag, Alex och Sofia börja gymma också så sålänge får jag jogga med min runkeeper app. Trött på alla celluliter som börjar visa sig mer och mer :( 
 
Så, idag har jag varit ute och powerwalkat 4km, men ska ta 4km till innan jag åker mot älsklingen vid 17.00. Har ätit bacon och ägg till frukost samt ett äpple och ett glas apelsinjuice (kolhydratsfälla i know) men ska endast dra ner på dem och inte köra en stenhård LCHF diet, då kommer motivation gå åt helvete. Men jag måste ändå medge att det var så mycket lättare att powerwalka med medicin i kroppen, inte fysiskt dock men mentalt. Man blir så motivationsladdad av Concertan och det blev typ "kul" att röra på sig. Idag tycker jag bara att det var jobbigt och gick segt. Men så fort Rhodos resan är över så ska jag påbörja min Ritalin 20mg kur. Riktig babydos men tror inte jag är i behov av så mycket mer. 
 
 

Home sweet home

Nu är jag hemma i Sverige igen. Hade en sjukt chill vecka på Santorini med älsklingen! Har såå mycket bilder att publicera (men det blir ikväll). Vi låg vid poolen vaarje dag, sista dagen låg vi och solade i 8.5 timmar :O (hej solskydd!) vi var ute och drack drinkar, var på ett vattenland, gick på openair bio, besökte Oia, chillade, badade i havet och så vidare. Dock bodde vi på värsta nunneplatsen (var helt tomt på gatorna vid 00) men det ordnade sig så fort man pkte lite högre upp på santorini. Om 20 dagar åker jag och Sofia till Rhodos och där kan jag säga kommer det inte bli mycket sol för oss moahaha. 
Puss påer!
 

Antagning

Gaah blir så sur på mig själv, skickade in ett papper för sent till antagningen till högskolorna så jag hamnade waay långt ner på reservlistorna. Fick ju resultaten igår! Det var lite segt men samtidigt har jag ju jobb i höst så får bli ett sabbatsår vilket ju egentligen var tänkt i början. Så skoltrött men ändå! Igår tvättade jag och älsklingen tillsammans innan vi lagade middag som vi åt på min ballkong. Vid 22 tiden kom Sofia, Linnea och hennes Alex över för chillkrök. Vi satt på min ballkong och lyssnade på musik och krökade. Mysfaktorn var hög! Älskar att mitt hjärta var med oss också det händer så sällan. Vid 00 kom Amanda över också men då var vi alla helt körda hoho .. Ps: Visst kommer jag bli en snygg moder i framtiden?;) försökte få upp vagnen för 65 trappor var heelt död när jag väl var uppe. Amina stod där och skrattade och tog bilder -.-hmmm


Packat och fixat!

Vid 3.00 åker vi mot flygplatsen! Om några timmar ligger jag deckad vid poolen, lär ju inte få mycket sömn inatt då kroppen är i speedmode! Men snart bär det av mot Santorini med världens bästa älsklingen <3


Snart så!

Så taggad! Snart bär det av, inte alls lång tid kvar nu!


Rhodos!

Ihh nu är Rhodos resan bokad och betald. Det var på tiden! Nu är det bara att vänta på avresedatumet och sen blir det fucka ur med BF! 
På söndag så åker jag och älsklingen till Santorini också, kan det blir bättre? Jag ska snart gå ner och möta upp Amina och handla lite grejer innan resan och växla pengar. Vid 16.00 tiden har jag och älsklingen tvättid och efter det ska det lagas middag innan alla kommer mot kvällen. Vi tänkte chilla här hos mig ikväll några stycken då jag vill hitta på något innan jag åker. 
 

Nytt jobb!

Igår fick jag besked om att jag fått jobbet som eventsäljare för nespresso på mediamarkt, NK, åhlens eller elgiganten (olika per gång) och jag börjar där i september. Nu har jag alltså tre deltidsjobb! Jag som var rädd för att jag bara skulle sitta hemma och stirra in i väggen i höst. I eftermiddag kommer antagningsbeskeden om högskolestudierna in också, nervös!! 

Ny anställning

Pappa ska strax köra mig till Donken i Lindvreten där jag ska på en introduktion. Tänk att det var 350 pers som sökt tjänsten och 5 som fick anställning, helt sjukt! :O Glad att jag slipper gå i regnet iallafall. Igår var jag och Sofia och solade i hässelby varav älsklingen joinade oss en liten stund också innan han cyklade hemåt. I förrgår försökte jag, Alex och Amina oss på att grilla här ute på gården, men det slutade med att jag gick upp och stekte allting x) att det ska vara så svårt? 
 
Idag efter donken så kommer älsklingen hit och vi ska laga middag och ha sleepover! Inte ofta han sover hos mig. 
'Puss på er!
 
 

Helgen i bilder

Vaknade lite efter 7.00 av att solen lyste rakt in i ögonen suck -.- Idag ska det nästan bli lika varmt som i Söndags, vilket lätt ska utnyttjas. 
 
 
 
 
 

Bakis !!

Åt middag hos Franz igår innan jag gick ut med Linnea. Efteråt mötte vi upp Malin och några till här i närheten. Vaknade nysd av att huvudet bultade sönder, hur pallar man??? Ska strax gå duscha och fixa mig innan jag åker mot älsklingen, blev kvar här igår. Ikväll ska jag bara ta det lugnt tror jag är verkligen sjukt otaggad!


Studenten XXL

Hittade lite fler bilder från studenten på pappas lur!


Mot stranden

Nu är maten, grillen och drickan färdigfixad och jag sa strax gå ner mot stranden och påbörja kvällen. Jag är inte helt frisk än så tänker nog chilla ganska ordentligt ikväll så att jag blir frisk någongång! Va ett helvete att försöka sova med en kliande hals :/ 
 
Men nu har jag iallafall pepprat te hela dagen så snart blir det nog bättre
Puss
 

Outfit

Så besviken på vädret! Det skulle ju bli fint väder idag!:( Nu ska jag iallafall åka mot skäris och möta upp mamma! Såhär ser jag ut idag -osminkad!


Min favorit

Tänkte bara tipsa om min nya skönhetsfavorit Yves Rocher. Har alltid varit ett Thebodyshop fan men när jag gjorde min första beställning hos yves rocher så ändrades det. Har en hel del av dersa produkter nu allt från bodylotions, ögonkrämer, dagkrämer, håroljor, duschkrämer, kroppsprayer med mera. Älskar att de mesta är ekologiskt och miljömedvetet. Från och med nu är Yves Rocher iallafall min favorit ;)
 
 
 
 
 

Instagram nostalgi

 
 
Så mycket har hänt på bara ett år! Är jätte nöjd med 2013 hittils verkligen. Har träffat världens bästa kille, festat sönder, varit på två miniresor med älsklingen, tagit studenten utan ett enda IG, fixat två jobb, sökt in till universitetet, firat massa födelsedagar, haft avslutningskonsert, och massa mer! Just nu rullar livet på. men det har det inte alltid gjort, allting går upp och ner, men just nu är allting bra :D
 

Godmorgon

Vaknade nyss av att mamma ringde mig och kollade om vi skulle gå sola. Vet inte vad det är med min hals men den har kliat sönder hela natten! Så nu har jag kokat upp en kopp te och ska chilla lite framför tvn. Älsklingen är och jobbar på Grönan idag! :D Tycker det kul hoho Men iallafall så hade jag en minispa kväll igår och hade i en svart färgbomb i håret älskar att inte behöva färga hela tiden! Har fått värsta utväxten vilket är bra vill ju bli ljushårig om något år! pussss


Snart!

Ihh taggad!


Möta Amina

D körde mig till ambasaden så jag kunde hämta upp mitt nya pass och gå till mitt blivande jobb för att scanna in den. Har legat hemma och chillat sedan dess och ska snart gå handla med Amina. Har zumbatid 17.30 också! Får jag inte glömma! Sen ska jag vidare till Bromma och städa. Imorn blir det grill & krök på stranden. Puss!

 


Älsklingen!

Du är världens finaste, underbaraste och bästa!
Jag älskar dig!


Natten

Älsklingen hämtade mig vid tre tiden och jag minns verkligen ingenting från hemresan! Länge sen jag var såhär packad! Men kul var det! Riktigt lyckat! Först förkrökade vi och shottade sönder på Nivå22 sen tog vi taxi (över halva stan kändes det som) till After och krökade vidare!


Utgång

På en tisdag.. vi ska som sagt strax ut och fira Amanda. Hörs sen! Puss


Med valp?

En vän till min mamma har precis fått en massa renrasiga chihuahuor och jag är som vanligt galet kär i dem redan nu. Dem är leveransklara 20 Augusti och har stamtavla (ofcourse). Är inte helt 100 på att jag kommer kunna övertala älsklingen men det skulle vara så gulligt med en liten valp här. Dock är det ju så sjukt mycket ansvar, och jag vet inte om jag är redo för det....Har lite betänketid så..
 

Kista med mamsen

Mötte upp Mamma och Anna i Hornstull för lite solarium imorse. Efteråt åkte jag och mamma vidare till kista för att plocka upp ett "Greencard" på något försäkringsbolag. Vi hann även med en snabb titt i butikerna samt lite lunch. Nu är jag tillbaka i Bromma och ska chilla ett tag innan jag börjar fixa mig. Ikväll ska vi in till stan några stycken och fira Amanda som fyller 18 idag! :)
 

:D

 

Picknick med Amina

Mötte upp Amina vid Östermalm 12.00 för att sola vid humlan. Hade även glömt bort att boka en tid på vårdcentralen (misstänker att jag är lactosintolerant :S) så det hann jag med också. Vi hade minipicknick samtidigt som vi solade och pratade om allt mellan himmel och jord. När solen började gå imoln så drog vi vidare till Centralen för att ändra storlek på min klockan som jag fick i studentpresent. Efter det så strosade vi runt över halva stan, tog en fika och promenerade ännu mer. Det är det som är så kul med Amina, vi har alltid saker att prata om.
 
Nu kom jag precis fram till Bromma och väntar på älsklingen som är och handlar. Vi tänkte gå äta pizza (igår vart det Max) ingen beach 2013 här inte :S Men jag orkar verkligen inte laga mat, diska och allt sånt efter den här dagen. 
 
Puss på er!
 
 

RSS 2.0