Saknar!

Sommaren! Usch är så fruktansvärt trött på vintern nu! saknar alla sommarutgångar, promenader med älsklingen, strandhäng, utlandsresor, grill på ballkongen och alla soltillfällen med hjärtat som är så mörk att han alltid ligger före mig -.-










5 dagar kvar

På tisdag klockan 15.00 är det dags! 1ml restylane ska in! drömmde inatt att läpparna blev helt misslyckade haha knas! 



Grönan

Har varit på intervju på Grönalund hela dagen, får se hur det går om ca tre veckor. Blivit så sjukt dålig på blogga! I lördags var det kryssning på schemat! imorgon ska jag och domman åka ich hälsa på farmor! jag och älsklingen tänkte ha lördagamys men han tog ett jobbpass istället så jag, emma, gina och Emelie ska ut och äta middag samt dra ut och dansa istället. På söndag blir det äntligen söndagsmys iallafall! puss på er!





15 månader


15 månader med älsklingen idag! Jag älskar dig såå mycket! Det är du och jag hjärtat <3

Paket

Efter föreläsningen mötte jag upp Alex i Skärholmen. Vi gick på banken och åt sen lunch. Påvägen hem hämtade vi ut ett varsit paket. Hans innehöll en Iphone 5s och mitt innehöll 6 ansiktsmasker, toner 1 ansiktspray 1dag/nattkräm ögonkräm  hårinpackning. 





Zumba

Inväntar Ph med hjärtat. imorgon har jag en föreläsning innan jag måste till banken och fixa nytt legg, till bibblan och sist zumba med Emelie. Passar på att läsa lite medan älsklingen sover. Sjukt tråkig bok måste jag säga...men måste man så...

Lagade middag för en stund sedan, blev köttfärssås med quinoa och keso. 




Birka

På lördag blir det 24h kryssning med birka. Åh älskar den båten. Kommer sola sönder under uv lamporna och flytta in i bubbelpoolen. På kvällen lägger dem över ett golv och tada så är det en nattklubb. Vi blir 6 pers så vi bokade tre 2pers hytter så jag och emelie delar :p tagga!






Skolan

Ska strax börja gå ner mot bussen. Idag blir det två sociologi föreläsningar innan jag åker mot älsklingen. Har på mig ett par svarta jeans, uggsen, halsduk och fet stickad kofta alltså det så sjukt kallt nu! Efterbliven vinter -.- 



Haha




Föreläsningar

Första dagen avklarad! Måste verkligen börja med medicin nu när man ska sitta på 3 timmars föreläsning :/ menmen första dagen gick bra! Nu har jag hämtat ut mitt nya paket. Rosa mjukis inneskor och beiga uggs. Råkade dra sönder dragkedjan på dem svarta stövlarna så måste lämna in dem i veckan. Därav dem nya uggsen :) 
Väntar på att Emelie ska ringa upp mig strax, vi ska på kryssning på Lördag (Birka paradise) Men hon skulle kolla om amanda och Alexandra också vill med. Första kvällen ska vi äta middag, och festa sönder. På söndagen ska vi bada, simma och sola under uv lamporna i taket :) Tagga!




Göta

Här kommer lite bilder från helgen. I fredags vart det tappas med en massa tjejer, Escalier och Stures. Igår vart det Göta! 


















Det har varit fullt ös denna helg. Nu ska jag gräva ner mig i studier och flytta in på gymmet. Puss!

Miami

Igår fyllde Alex 18år och äntligen fick han sin present som jag planerat i ett halv år nu. Det blev en resa till Miami jag och han lite senare iår! han fick välja mellan New york och Miami! 




När jag mår som bäst

Igår efter Alex födelsedagsfirande förade vi hos mig och drog till Göta. Vi hade skit kul verkligen en lyckad kväll! Vaknade upp hos älsklingen och låg och kollade på tv hela förmiddagen medan han låg och sov. Mysfaktorn är så sjukt hög, älskar att vakna brevid mitt hjärta <3 Mår alltid som bäst med honom. Vi åkte hem till mig, åt lunch och lekte med kattungarna innan han åkte mot jobbet. imorgon börjat första föreläsningen :)



Introduktion

Första dan på högskolan wohoo på måndag börjar det! Åh älskar att säga till folk att jag ska bli soctant x) Igår var jag hos Hanna och fixade ögonbrynen och berättade att jag skulle börja plugga, hon tyckte det var super bra men att jag egentligen borde åka till Dubai och jobba som modell ett år. Skulle vara sjukt coolt men tror tyvärr inte jag har varken utseendet eller kontakterna. Menmen... 
 





Skola imorgon

Var förbi gymmet innan jag åkte mot Bromma. Blev ett gruppträningspass och herregud va jobbigt det va! Åkte hit efteråt, duschade och la mig framföt tvn med en skål melon





4 Februari

Klockan 15 har jag tid för 1ml restylane! Äntligen ska jag göra läpparna! vill ju ha dem fina till resan den 9de ju! Åhh så taggad! Emelie får följa med och hålla handen :D hon ska själv boka tid då :)

Juste här kommer lite bilder på mina nya naglar :)





Nelly

Okej jag är inte svag för så mycket, inte choklad, jag röker inte, missbrukar inte droger eller alkohol, dras inte till dåliga killar, äter för mycket socker och så vidare. Men Nelly asså jag dör! Kan knabbt logga in utan att klicka hem något. Dör för deras mode! Har inte beställt skor på ett helt år viste ni det? Så nu fick det vara. Skorna jag beställde är dock chockrosa men dem försvann lika fort som dem kom in, så där har jag tyvärr ingen bild 
 

Årets vikarie

Tackade ja till eventet. Så på torsdag nästa vecka drar jag och Emelie iväg på personalfest. Blir nog kul! Har som tur är inget speciellt på fredagen dagen efter så vem vet, kanske fortsätter kvällen därefter vi får se :)
 
 

Arbetsintervju

kom nyss hem från intervjun ang jobbet som behandlingsassistent. Får se hur det går i veckan. Ikväll har jag ett gruppträningspass och efter det ska jag hem till älsklingen och chilla. Imorgon ska jag och 13 tjejer till ut och äta tapas samt dra till sturecompagniet mot kvällen. På lördag fyller alex 18år gud va tiden går! så då får jag avslöja hans present :)!! Blir nog utgång mot kvällen också då jag inte jobbar. 
Puss på er!



Stiletto





träning

Vaknade vid 12! jag som somnade halv ett senast! Åt frukost som bestod av två knäckemackor med skinka, naturell yoghurt med honung och hallon samt en kopp kaffe. Tränade kondition 60minuter efter frukosten och ska nu till Bromma och chilla, Måste fixa naglarna också, tog bort dem igår och är inte alls van att skriva utan dem, Känns nästan svårare när man vant sig,,,.

Domman la upp lite flashback bilder från 2004! Asså alex hår wtf? men det va typ inne då ju x) 

Nu kör vi!

9 dagar kvar! längtar! 
 

Behandlingsassistent

Fick ett samtal igår! På torsdag ska jag på intervju angående ett timvikariejobb som behandlingsassistent på en gruppbostad för personer med autism/asperger. Ska bli intressant åhh hoppas jag får det! Så att jag har lite mer erfarenhet när jag är färdig socionom :) 




Hotellet

Sitter och väntar på pendeln så jag passar på att uppdatera under tiden. Nu har vi bestämt oss. Jag och älsklingen åker till "hemligt" 9-13 februari. Jag bokade hotellet för några dagar sen. Flyget fixar vi på måndag. Alexandra , Emelie och jag skulle egentligen på fest hos fredrik idag, men då jag jobbat hela dan plus sovigt i tre timmar så orkar jag verkligen inte :( så nu ska jag hem, slänga ihop en tonfisksallad och kolla lite resor. Jag, Alexandra, Sofia, Amanda,Emelie och Nathalia ska ju till london i april! Så jävla taggad för 2014! så i och med att jag inte hänger med på festen så kom vi överens om att jag skulle kolla lite resor istället :) Så blir en chill kväll! Här är mitt och älsklingens hotel iallafall :)




 Det verkar helt okej. Fyra stjärnigt, mitt i stan och bra recensioner. 

Secret

Bokade hotellet igår, nu ska bara hjärtat kolla in om han tycker jag valde rätt. Om en månad! <3 var alldeles för länge sen vi var iväg nu! 



Im in!

Blivande akademiker check! Blivande soctant check! Jag kom in!! Asså vilken lycka! nu väntar 3.5 års högskolestudier! Börjar 20 januari så ska jobba sönder innan dess! Åhh va glad jag är! Juni 2017 är jag färdigutbildad socionom :)


TBW

Åhh saknar santorini! En vecka med massa sol, goda drinkar, bad, chill och inga bekymmer! 
Iår bär det av till Karibien rättare sagt Kuba i två veckor. Längtar redan!
 
 

Mål inför 2014

Det har bara gått en vecka på det nya året. Men jag får en känsla av att det här kommer bli ett väldigt händelserikt år med mycket förändringar. Det här är målen jag har som jag kommer på just nu..
 
 
 

Träning

Har inte fått så mycket gjort idag. Var och gymmade en timme, handlade och lagade middag. Blev kycklingwok ala carro med quinoa och keso. Ska strax gå skäria lite paprika/gurkstavar och mixtra ihop lite smoothie till paradise hotel. Imorn blir det studiegrupp, gym med Emelie och antagning nr 2. Usch är så nervös! 

Vår frukost innan gymmet. Yoghurt med banan, hallon och björnbär med en varsin kopp nespresso. 

Duktig

Hjärtat mitt har spelar gta heela jävla dan! bortsett från när han hämtade mig från gymmet. Själv har jag städat diskat lagat mat diskat igen gymmat handlat mat och duschat. Nu ligger vi och kollar in ph. Gjorde iordning en varsin smoothie med björnbär och hallon, knäckemacka med keso och gurka med dipp. Imorn ska vi gymma tillsammans för första gången, om inte gta lockar mer ;)




Gymmet

Vaknade vid 13.30 tiden av att älsklingen spelade Gta. Han har blivit en riktig gta torsk! igår när vi skulle ha söndagsmys blev det gta vid varje partajpaus -.- efteråt satt han vid tvn och spelade medan jag körde bubble witch på ipaden. Jag, emelie och daniel hade planerat att dra till gymmet vid 14, men då jag vaknade så sent så drar vi vid 17 istället. Åhh på onsdag kommer antagningsresultat nr 2! iihh hoppas!!



Helgen

I fredags var jag och älsklingen på premiären av nya Paranormal activity. Tog dem högsta klackarna ever vilket jag såklart fick ångra som in i helvete! igår var det meningen att jag, daniel och emelie skulle åka till fredrik i rotebro och chilla. Men det vart en fika med Emelie och Helena under dagen. Mot kvällen lagade jag middag kycklingryta med cocos mjölk och riven stekt blomkål istället för ris samt sallad. Emelie kom över vid 21 och vi förkrökade innan vi drog till stures och spybar. Idag har jag chillat heela dagen! älsklingen är ich hämtar en kompis på arlanda men när han kommer tillbaka blir det söndagsmys med Jarmo ;)















Nyår

Vi började med att laga middag, chilla och äta. Efter middan öppnade vi lite vin och chillkrökade till tolvslaget. Vi fick skjuss in till whiteroom där det va meningen att vi skulle fortsätta kvällen. Vi åkte dock hem ganska fort då det va sjuukt mycket äckel folk där något jag borde räknak med -.- jag och älsklingen åkte till mina grannar och gjorde mat istället. Vaknade inte alls bakis tack och lov! Dagen efter åt jag och älsklingen varsin oxfile pizza med en massa bea. Nu är det nytt liv som gäller ;)










RSS 2.0