Grattis i efterskott!

Grattis i efterskott världens bästa mamma! Igår fyllde mamma år, men alla var på så dåligt humör/trötta så idag ska jag hem och hämta ut mammas paket, handla tårta och göra lassagne. Glömde lägga upp bilder från helgen också. Vi åt middag och drack hos Sofia innan vi åkte mot vickan där vi mötte upp T och J. Mötte upp älsklingen efteråt och bombade donken..














Naglar

Hade ingen ork till att blogga igår! Var och fixade naglarna hos Benita vid 12, och var klar efter lite mer än tre timmar. Är sjukt nöjd! aldrig haft såhär fina naglar! efter det åkte jag och handlade middag. Gjorde bakad potatis me kycklingröra som jag och älsklingen åt framför en film. 







drinkar

Började dagen med att promenera runt i båten med Alex för att få tiden att gå lite. Vi satte oss i starlight lougen och tog en varsin drink och spelade lite casino. Asså man blir verkligen beroende!! sjukt svårt att slita sig därifrån när man väl börjat. Men nu ska vi strax gå av och vi ska göra oss iordning för utgång. Imorgon har jag nageltid kl 12.00 äntligen!





dundunduun! så här ser man ut när man festat till 06 och sovit max 4 timmar...

Stockholm

Båten går iland om en halv timme och då ska jag iväg mot Akalla på en gång. Ska fixa oss och förkröka innan vi drar ut senare. Gårdagen var mycket roligare än förväntat. Mamma, Zoran och Alex gick och la sig ganska tidigt. Men jag, Anna och Franz taggade disco! Vi drack dribkar efter drinkar, fuckade ur! Hade verkligen sjukt kul med världens bästa grannar! Tog två glas vätskeersättning innan jag la mig vid 6.00 imorse och vakna upp fyra timmar senare och mådde hur bra som helst. Franz och Anna stannade uppe en timme till då frukosten började men jag låg deckade ganska så fort jag ramla in i hytten. 















 ka verkligen göra det till en rutin! så man slipper den äckliga baksmällan! Hur som helst så vart det en lyckad kryssnig! 

Kryssning

Taggad inför kryssning nu! vi går ombord 19.10 så vi intog baren sålänge. Iihh längtar ännu mer till halloweenkryssningen nu! Ska bunkra upp me taxfree dricka inför förkröket hos sofia imorgon. Så blir avgång vid 19.00, förkrök och utgång. Ingen vila ingen ro. Var nunna förra helgen så..!









Planerar

Har legat och planerat en del nu under förmiddagen. Om ca en månad är det min och älsklingens 1års dag! tiden går så fort! Jag älskar dig mitt hjärta!



Saknar!!





Berlin, Lissabon, Santorini & Rhodos. Har varit ett såå händelseriks 2013! Hoppas 2014 blir lika bra! 

Fredag!

Äntligen fredag! och äntligen börjar jag bli frisk. Ligger i sängen med älsklingen och kollar tv bara. Ska strax gå upp och duscha innan jag beger mig mot skäris. Båten går vid 18.30 och lär behöva några timmar för att fixa mig och mamma. Hoppas verkligen att jag är pigg idag!! puss på er!


Beslutsångest!

Linnea smsade mig för en stunds sen och undrade om inte vi allihop skulle ha likadan utklädnad på halloween. Tänkte efter ett tag och varför inte? Kommer se sjukt smexigt ut! Men som vanligt blev det en massa beslutsångest när vi kollade in dräkterna. Så vi bestämde att vi ska ses nästa helg och bestäma och beställa dräkterna. Ihh blir bara mer och mer taggad! Rhodos x10! Hoho
 
 
Beslutsåångeeest!
 

Insikt

Vill börja med att strukturera upp lite vad jag har för mig just nu och vad jag vill göra i framtiden. När trean på gymnasiet närmade sig började jag mer och mer oroa mig för hur hösten efter studenten skulle bli.Jag viste ju att arbetslösheten var hög, och alla skyltade med hur mycket studenter firar sin blivande tid som arbetslösa och så vidare. Jag var livrädd, hade svårt att sova, panikattacker ju närmare studenten kom. Tänk om jag bara skulle sitta hemma och stirra in i väggen i höst? Pratade lite om det med min psykolog på prima och om hur orolig jag var. -Så kommer det verkligen inte bli! du är alldeles för driven för att bara sitta hemma, du kommer hitta på något. Fick jag till svar. Jag började söka jobb som en galning och under maj-juni gick jag på så många intervjuer att jag tappade räkningen tillslut. Tillslut lyckades jag få en deltidstjänst på McDonalds samt kom in på min "dröm" utbildning i Dalarna. Jag trivdes inte så bra på Mcdonalds så har nu sagt upp mig och ska jobba deltid som lärarvikarie istället. Allting har ordnat sig tillslut och samtidigt mitt i allt så blev jag mentor på riksföreningen Frisk och Fri. Där jag kommer engagera mig ideelt när jag kan/hinner. Min kontaktperson skickar mig lite inbjudningar till utbildningar, kvällar och sånt när det finns. Min dröm är att en dag gå ut och föreläsa på företag och i skolor. Vi har pratat om det en gång och det är någonting som absolut kan bli möjligt. Åhh det är så mycket på gång nu men samtidigt så mycket jag vill göra. Tänkte jag skulle försöka strukturera upp det en gång för alla för att "rensa" huvudet. Märks att jag inte går på medicin idag hoho. 
 
Min högsta dröm i sommras var att komma in på en utbildning och samtidigt arbeta deltid någonstans. Jag lyckades uppnå den fast ännu bättre! Jag skulle nöjt mig med en kurs, men istället kom jag in på ett program. Och istället för att ha ett jobbigt deltidsjobb på donken så arbetar jag som lärare parallelt med jobbet på elgiganten. Det kunde inte slutat bättre! Jag är stolt över mig själv att jag lyckats uppnå allt det här men nu vill jag komma ännu längre!
 
Det här har jag för mig i höst
 
I framtiden (2014) vill jag...
 
Körkortet kommer jag börja med i höst men resten får vänta lite då det blir alldeles för mycket annars.
 

Dagens samhälle

Äntligen! ÄNTLIGEN någon som fick ord på något jag kännt ett bra tag! SÅ bra skrivet, kunde verkligen inte sagt det bättre själv! Fördomarna ööser ut där ute i samhället, och så blir det också när det blir en samhällsdebatt, då vem som helst kan yttra sina åsikter och framhäva sin idioti. Jag personligen stannar inte upp för en sekund och försöker "lära" någon okunnig som tror att npf bara är påhitt, allt handlar om okunskap och vill man själv sprida ut sin idioti i samhället så varsogod. Men jag vet bättre än så! och jag hade garanterat inte bangat på ge mannen en rak höger om jag var i samma situation som Jacob. Skäms!
 
 

New in

Måste hämta ut två paket. Ett med de två väskorna och ett med mammas födelsedagspresent och lite ansiktsprodukter. Men mammas present har jag inte fått än trots att jag beställee allt för två veckor sen. Så skickade nyss ett mail till yves roucher för att spåra paketet -.- nåja skulle hitta en klänning tills på fredag igår också vilket var en omöjlig uppgift! fanns typ inga festklänningar någonstans hittade bara massa höstkläder och stickat. Så det blev en söt top grån ginatricot, basic leggins, två par leggings i olika färger och lite underkläder istället. Rekomenderar ingen att befinna sig i en galleria när man är sjuk. fyfan! 








Tycker synd om mig själv

Mår så sjukt dåligt! Avbokade allt idag för att ligga hemma och bli frisk! Jag lever i princip på apelsinjuice och alvedon just nu. Men måste verkligen må bra inför kryssningen imorn. Älsklingen ordnade både frukost och lunch till mig medan jag låg och chillade framför tvn. Måste hem till skäris imorgon vid 14.00 för att fixa mig innan kryssningen, har ju nästan alla mina grejer där. Sofia ringde mig nyss med den positiva nyheten att hon fått jobb! Så glad för hennes skull! nu när vi båda har jobb så måste vi planera in en london weekend någon gång! Har redan ganska mycket reseplaner inför 2014 ska besöka två nya världsdelar och lite till. Ska inte skriva så mycket om det nu men jag hoppas verkligen att allt går vägen tillslut! iihh så kul!!



Halloweenkryssning!

Tog lite tid men nu är den bokad! Så på Onsdag 30/10 sticker vi på halloweenkryssning! Iihh fett taggad! nu ska jag bara få tag på min nurse outfit och så är jag nöjd! 


Byebye donken

woopwoop nu har jag sagt upp mig från donken! Va inte min grej det där så nu satsar jag på en studentkarriär som lärarvikarie istället. Ska bara dit och skriva på ett papper och så är det klart! Det första jag gjorde var att boka tid för nya naglar! grr äntligen!! Ska prova på Gele den här gången då jag alltid haft akryl innan. 
Flyttade bort mcdonalds och la dit vre istället. Ser så mycket bättre ut. Redan bokat in mig på tolv pass i oktober!

Sjuuuk

Igen! Asså hur lyckas man!! mitt hjärta är i duschen just nu sen ska han skjussa mig hem till Skäris. Ska med mamma till centrum och shoppa nya kläder. Vet inte hur jag ska orka men antar att jag får peppra alvedon och lite annat. Måste ju hitta en fin klänning till kryssningen på Fredag. Ikväll ska jag även boka höstlovskryssningen med Sofia, Linnea och kanske Amanda och en till. Det kommer va halloweentema på Silja Galaxy och gissa vad jag ska va?;)

Ahaha en gammal bild från en kryssning, när jag va typ 14.. Ahaha skrattar tyst för mig själv känns som ett annat liv !

Planer

Kände mig seg redan igår kväll och vaknade upp med sjukt ont i halsen :( har legat och vilat heela dagen idag och tagit det lugnt! Har även planerat veckan och lite annat. Imorgon ska jag sitta hemma och plugga på förmiddagen, ha möte med Gloria kl 15.00 och zumba 17.30. På fredag är det kryssning, på Lördag utgång och på söndag ska jag fixa naglarna i Thorildsplan. Skulle egentligen fixat dem i vårberg men blir så långt att åka varje gång. Blev en middag forever alone massa alvedon och Thesims! 



Äntligen

Var svårare än jag trodde att få tag på en Iphone 5 laddare! Men idag lyckades jag lägga min adapter någonstans (minns inte) så det behövdes! Suck! Klarar mig inte utan min älskade lur! Hittade btw en jätte söt pall eller vad man ska kalla det på Åhlens! Åh jag längtar tills jag får min egna lägenhet! kommer bli såå kul att fixa till och inreda den! Den kan man exempel använda när man provar ett par skor som ligger i den överfylla skohyllan. Perfa! mamma dog av skratt dock men ;) blev subway till lunch också med Alex och David :) deras sallader äger! (kanske för att jag inte får äta mackorna) 









Ny laddare

Vissa dagar suger verkligen! idag var en sån dag! en sak blir fel och sen escalerar det bara på under dagen. Ger upp.. Förstår mig inte på folk ibland asså! fyfan! Älsklingen jobbar och jag ligger här och kollar på tv. Ska jobba 11-18 imorgon på Elgiganten i Barkarby. Får se hur det går. 



Fredag!

Godmorgon! Hjärtat ska strax gå handla frukost så jag ska strax upp och fixa mig. Vid 12.00 ska jag vara på Elgiganten i Barkarby. Efter det så ska jag hem och chilla och tagga inför kvällen. 



Natti!

Imorgon Fredag (för jag har inte gått och lagt mig än) ska jag åka till Elgiganten och jobba under förmiddagen. Efter passet så ska jag hem och fixa lite saker med mamsen. Bland annat boka in en kryssning till nästa helg och så vidare! Mot kvällen blir det förkrök in the hood och utgång med Steffie, Sofia och några till då Steffie fyller 18! Men ska jobba på Lördag så blir ingen spårad helg! Wish me look hoho Puss på er! (försöker vänja mig vid nya ios7 och det går sådär kan jag säga) Tycker allting ser sjukt stort och "barnaktigt" ut! hmm vet inte vad jag tycker om designen än






Vre

Handla middag påväg från utbildningen och möttes av att hjärtat satt framför tvn och spelade :o -.- Mötte som sagt upp Z i medis och vi pluggade någon timme till högskoleprovet! Kändes som att jag lärde mig sjukt mycket på bara den timmen! om en månad är det dags :S. Efter det gick vi mot Vre på Östermalm och gick en fortutbildning. Nästa vecka börjar ja jobba som vikarie iihh :) 




Ios 7

Äntligen är ios 7 ute! Längtat till den nya designen, sjukt trött på den gamla nu! Tänkte installera den ikväll då jag måste spara på batteriet under dagen! Har suttitt hela morgonen och raderat innehåll på mobilen, hade ca 1.5gb ledigt..seriöst? nästa gång fixar jag en 36gb istället! Dock är över 7gb bilder så kanske dags att radera lite? -.-


Mot Gloria!

Har en fullspäckad dag idag! Igår låg jag bara hemma med älsklingen heela dagen och chillade (om man bortser från utbildningen) kollade film, åt onyttigt osv! Men idag är en ny dag med nya tag! Först ska jag ha ett möte med Gloria på Söder. Efter det ska jag till skärholmen och hämta ut två paket (kurslitteratur &mammas present). När jag gjort det så ska jag möta upp Alex och äta lunch plus försöka hitta en pennkjol till morgondagens jobb. Vid 15.00 ska jag möta Z i stan för plugg inför högskoleprovet och mot kvällen blir det 1.5 timmes fortbildning för oss nya vikarier med Z. Där bjuds på middag och goodiebag så det blir nice! Det var min "dagens planering" hoho högst ointressant! men så strukturerande att få ur det ur huvudet! 






Santorini <3

 

WINST

Fick ett mail igår från Helene på Frisk&Fri (Anorexi/bulimi kontakt) som frågade om jag ville ställe upp på en utbildning i Oktober och November. Jag tyckte att det lät jätte intressant, och har nu spenderat några timmar genom att gå den webbaserade utbildningen som utformats av KÄTS (kunskapscentrum för ätstörningar) och Karolinska institutet. Nu återstår två kvällsträffar i Oktober och November där vi ska diskutera utbildningens innehåll och så vidare. Ska bli jätte kul/intressant! 
 
 
 

Iphone 5S

Mammas lur är helt körd, så vi pratade lite om ifall hon skulle ta över mitt abonnemang så att jag kan skaffa den nya Iphone 5S som kommer ut på Fredag. Det är inte helt 100 än då jag inte vet om jag vill skaffa nya Iphone än. Min 5a är ju trotts allt bara 10 månader gammal och den nya verkar inte ha så mycket nytt ändå. Jag var helt säker på att jag skulle skaffa en svart lur nästa gång men nu finns det ju en i guld! Den är 1000kr dyrare men ser såå lyxig och fräsch ut om man gemför me den svarta och vita.. Aahh vilken beslutsångest -.-




Välkomna hem till mig!

Älsklingen hämtade mig vid 23.00 tiden igår och jag sommade ganska direkt när vi var framme. Gick inte upp förens vid 12.30 idag! :O hade ganska mycket sömn att ta igen från i måndags! Men det är det positiva med att plugga på distans, jag har inga tider att passa. Vill jag sova ut en dag så kan jag göra det! förutsatt att jag inte ska jobba såklart! 
Hade lite tråkigt imorse så jag beställde hem dem här två. Det var ett tag sen jag nätshoppade, men jag tyckte att jag förtjänade det den här gången ;) 
Så dem här två är starkt välkomna hem till mig !
 

Mot Sthlm

Sitter äntligen påväg hem till Sthlm efter två dagar i Säter. Vart en låång dag med massa teori om olika lagar som gäller och så vidare -sjukt tråkigt :( men måste inläras! Tur att jag höjt ritalin dosen lite annars hade jag garanterat sovigt just nu! Men istället ska jag läsa lite inför veckans tema. Puss på er!


Tisdag dag 2

Då är det min andra dag i dalarna nu. Min lektion börjar 9.00 så jag ska strax börja gå mot psykiatrin. Igår på eftermiddagen besökte vi mentalvårdsmuseet där vi fick en guidad tur i två timmar. Ganska kul, lyckades hitta två concerta burkar på en vägg där dem ställt upp dåtidens psykofarmaka me dagens. Då kände jag mig lite hemma hoho. Längtar tills ikväll när jag får sova med mitt hjärta igen, sovigt så otroligt konstigt hela natten! Somnade vid 19.00 och vaknade och somnade fleera gånger innan jag lyckades somna ordentligt vid 2.00:/



Lördag

Jag och älsklingen började dagen med brunch på kungsholmen (perfekt bakisfrukost) Efter maten strosade vi runt i stan och kollade lite i butiker. Vi kollade bland annat in en ny tv. Hjärtat har fått för sig att hans 55tumare är för liten :o seriöst? -.- Men tillslut satte vi oss på en uteservering i solen och drack en varsin öl mitt under demostrationerna. Helt sjukt att det fortfarande finns nazister ändå -.- Vi mötte efter ett tag upp Alex och gjorde honom sällskap på Donken innan vi promenerade runt halva stan för att hitta en T-bana. Nu är vi äntligen hemma igen! Ska bara chilla resten av kvällen! Äta varma mackor med oboy och kolla Ice age i 3D. Älsklingen ska få blanda en sex on the beach till mig också ;) Puss!




Gårdagen

Gårdagen spenderades med S och R hos mig innan vi drog vidare till Nype. Vi åt middag (tacos) drack vin och fixade oss under kvällen. Nu har vi även planerat in kryssningen som Sofia fick i 18års present också! Den 30 Oktober intar vi SiljaLine Galaxy! Fucka ur! 











Lärarvikarie

Var på intervju på VRE på Vicktor Rydbergs gymnasium idag angående en tjänst som lärarvikarie. Guess what? Jag fick jobbet! Ska på utbildning på Torsdag! Ihhh va kul! Äntligen kan jag börja fixa mina naglar och sånt igen (som man inte fick på donken) Det är en deltidstjänst där jag själv fyller i hur ofta jag vill jobba. Inga fasta scheman, inga ledighetsansökan! Kommer nog passa mig som student perfekt!
 
Åhh tack Zeineb som rekomenderade mig att söka det här jobbet! 

Två möten efter varandra

Började dagen med ett möte hos Gloria innan jag mötte upp mamma i Mariatoget för ett infomöte på Aspergercenter. Glömde alvedonen hemma så nu har jag tagit dubbel dos och vilat framför en film med mitt hjärta. Han ska precis gå handla middag och blir även tvungen att laga den då jag är helt förstörd. Min älskling får ta hand om mig idag helt enkelt (stackarn) min uppgift blir att välja film ;)
Imorgon ska jag på arbetsintervju för ett jobb som lärarvikarie iihh önska mig lycka till! Nu ska jag fortsätta kolla på Modern Family och ta det lugnt, blivit helt besatt!
 
 

Halloween 2013

Jag och Sofia kom in litegrann på vad vi ska göra på Halloween iår. Det är isånnafall tre år irad som jag anordnar någonting. 2011 var jag Kanin, 2012 nunna och iår tänker jag preliminärt vara Nurse (går ju skötarprogrammet nu så;) Men det här året tänkte vi köra med utgång istället för hemmafest! Tror det kommer bli sjukt kul speciellt om alla som hänger med är utklädda ;)
 
Förra året -Var bara chill dock. inte som iår då det ska bli riktigt spårat!
 

Sjuuk!!

I fredags var jag och älsklingen och åt middag på Olearys innan jag mötte upp Sofia i stan. Vi chillade på Snaps några timmar och pratade om allt som hänt sen sist vi sågs, vilket var ett tag sen. Igår var det egentligen tänkt att jag och Linnea skulle dra ut men låg hemma med feber och influensa :( Blev iallafall en sjukt tråkig lördag i sängen! Jag och hjärtat var och spelade minigolf under förmiddagen men ju mer tiden gick desto sämre mådde jag. 
 
Idag ska jag laga middag och bara ta det lugnt! måste verkligen vara någurlunda frisk imorgon för mitt möte hos Gloria, då jag redan avbokat en gång. Efter mötet bär det av mot Aspergercenter med mamma på ett anhörigmöte, ska bli intressant, speciellt då jag förmodligen kommer att praktisera på ett LSS boende i Oktober. Inte för att alla där har asperger men jag lär nog möta på några stycken iallafall. 
 
Puss på er!
 

On the train!

Ska kolla film och sova nu. Är framme ca 07.58 och börjar inte förens 9.30. Dock kommer jag säkert virra runt och inte hitta :( så det bra att jag har extra tid! 
Dagens klassiska!
Puss på er!
 

Mot Dalarna!

Är faktiskt inte så trött som jag hade trott!. Har sovigt i max 4 timmar! Men har bunkrat upp med en massa filmer på datorn, pringles, godis och äppeljuice! 
 
05.58 går mitt tåg från centralen, ihh nu är jag officiellt student igen! Trodde jag aldrig för bara 2 veckor sen, men saker förändras. Men det känns bra den här gången inte som gymnasiet. Kollar redan på potenciella tjänster på platsbanken. Om två år är jag färdig och tjänsterna som finns verkar FETT roliga, SÅ jag!

Men nu måste jag börja gå ner mot centrum!
Puss!
Snoozade inte en ENDA gång! 
 

5.5 timmar

Får jag sova om jag somnar nu -.- vilket jag knappast lär göra. Mötte upp älsklingen i stan vid 20.00 tiden och vi gick och åt på Pizzahut vid Medis. Sprang runt i mina klackar så jag vart såklart längre än hjärtat x). Men nu har jag precis kommigt hem och ska lägga mig och kolla på Modern Family. Min nya favorit♥ Ser faktiskt fram emot imorgon även om jag lär vara sjuukt trött!!
 
Godnatt!
 

Fika

Kom precis hem från skäris! Vet inte varför men är sjukt seg idag! Har så mycket jag måste hinna fixa men jag orkar ingenting. Ska plocka undan här, duscha och fixa mig innan jag möter upp D i stan. Vaknade 12.00 idag och imorgon ska jag upp 4.00, vet inte hur jag ska lyckas somna ikväll -.- 
 
 
Hoho grattis på födelsedagen ;) 
 

DBT

Var på en effektutvärdering på Prima förra veckan för att kolla blodtrycket. Har inte påbörjat medicinen än så mitt blodtryck var lågt som vanligt, vilket tydligen är vanligt när man är "lång och smal". Men iallafall, så hade jag en del annat att prata om med sjuksköterskan. Det slutade med att hon anmälde mig till en DBT gruppterapi, för att jag ska kunna lära mig hanskas med vissa saker och impulser. Velade lite mellan DBT och KBT men valdetillslut DBT då den skulle passa mig bättre (enligt henne). Eller problematiken kanske, det är ju egentligen bara en utvecklad avancerad form av KBT. 
 
Iallafall hade jag inte jätte bra koll på vad DBT är så jag gjorde som jag alltid gör det vill säga Googlade sönder på hemvägen x). 
 
 
 
 
 
Hittade inte så mycket om ADHD/ADD och DBT då allt som stod hade med borderline att göra. Så jag ringde upp sköterskan och frågade om det var någon skillnad på den "vanliga" dbt terapin och den för vuxna med ADHD. Tydligen är IPS och ADHD dem två diagnoser som är svårast att särskilja på inom vården, men i och med att jag inte är självdestruktiv så behöver jag inte orora mig för att vara feldiagnostiserad. Vi screenade även för bipolär då det är dem såkallade "syskon" diagnoserna. Men testerna visade inget där. Jag har bara problem med humörsvängningar, vilket också kan vara ett resultat av att jag plockat ut Pstaven och att hormonerna håller på stabiliseras i kroppen. Hämtade ut min ritalin påvägen också och påbörjar behandlingen imorgon ;D 
 
Puss på er!
 
 
 
 
 
 

Uppdatering

Har jobbat nu från tisdag till fredag och jag är helt ärligt nästan redo att pensioneras! :( Men nu blir det ett avbrott från jobb då jag börjar skolan imorgon. Kommer att behöva gå upp 4.00 hela veckan och pendla fram och tillbaka till Säter. Så bloggen kommer uppdateras en heel del på alla SJ turer! 
 
Så vad har hänt den här veckan? Jag har som sagt jobbat på donken fyra dagar, kändes som en evighet. När jag slutat i Torsdags gick jag förbi Amina och tog en fika samt åt middag. Amina kommer bli en såå bra hemmafru i framtiden ;)! hoho eller?
 
I fredags efter jobbet blev det tacoskväll (som vanligt) med grannarna, Linnea och Elgeryg. Det slutade med utgång. 
Mådde skit i Lördags, men mötte upp A och Z på HeronCity och vi provade 5D bion! Den var sjukt kul men kort! Efter det gick vi och tog en fika på Amazon och pratade om allt mellan himmel och jord. Herregud vi har inte träffat Z på nästan 8år!! :O 
 
Igår kväll vart det en lugn filmkväll, med massa onyttigt! 
Puss på er!
 

RSS 2.0