Familjetid

Är så viktigt vid svåra tider i livet. Idag har vi varit och solat solarium, ätit lunch, glass och druckigt rosé i solen. Så skön dag där man slipper tänka på någonting och bara "va". Nu ska jag lägga mig i badet och läsa. Imorgon är det seminarium kl 9.00 sedan ska jag hämta mitt tentaresultat. Efter linda slutat jobbet ska vi ha skönhetskväll här med nagelfix och hårfärgning :) 







Sofias födelsedag

Var ju påskafton igår vilket innebar hundra ersättningsbussar och att det tog två timmar att komma hem från jobbet. Blev en jävla stress att fixa sig då jag hade lovat mamma att följa med henne och träffa hennes kille. Han spelade på ett ställe in the ghetto men det var kul att äntligen få träffa honom! Vid 00.30 var vi framme på Caribe där vi mötte upp evve och några till. Drinkarna (starkaashell) flödade och vi hade så jävla kul! äntligen en lyckad utgång haha! spriten slog dock till påvägen hem och jag typ grät för att dem hade glömt att lägga på ost på min qp. haha alltså en QP UTAN ost jag var så jäävla arg haha #adhd. Jag och Sofia satt och småtjaffsade hela vägen hem också, vi är typ som syskon som stör sig på varandra stup i kvarten sen 10 minuter senare är alla glada igen haha
Idag  mår man dock sådär ska nog vila hela dagen och be mamma laga mat åt mig ;) (ovan att inte alltid behöva göra det själv) 







Planer

Börja "nytt liv" gymma/jogga/lchf
Bygga naglar
Plugga!!
Jobba så ofta jag kan/orkar
Umgås med vänner
Utgångar
Boka resor inför sommaren 
Boka frisör (slinga håret) 
Fokusera mer på mig själv! 
Sannera rummet från vägglöss (london :(() bli av med skiten! 
Shoppa ny sommargarderob
Bli brun/sommarfräsch
Bli mer självständig! (måste inte alltid vara i ett förhållande, någonting jag tekniskt sett varit sen jag var 16) 
Bli mer fri/trygg i mig själv
Fokusera på positiva ting och personer som får mig att må bra. 
Skriva klart boken
Ta körkort!



Terapi

Jag bokar in så mycket naglar jag orkar nu för att ha något att göra. Känns nästan som att jag får nagelabstinens när jag inte gjort naglar på ett tag. Dagen började med att jag och mamma gick och solade för att sedan äta lunch på Helenes Café. Mysigt att uteserveringarna är igång! 





Nytt liv!

Känslorna går verkligen som en berg och dahlbana! ibland känns det bra och ibland känns det skit. Men jag tror att det bra att vi är ifrån varandra ett tag blir nog bäst i slutändan. Det gäller bara att härda ut! har annars inte gjort ett skit idag. Ätit middag, tagit ett bad och strax kommer två kompisar hit på några glas vin. Vet att jag inte borde, men orkar inte bry mig. Nu är det nya tag som gäller! Jag ska super prioritera skola, jobb, träning och vänner! Sen får vi se vad som händer i framtiden! 


En bild säger mer än tusen ord






Before I die





















20år

Har ju glömt att dokumentera!! Torsdagen inkluderade middag med familjen på ett asiatiskt ställe. Jag, Sofia, Alex, Linda och älsklingen avslutade kvällen med några drinkar på Theodoras. Fredagen spenderades med älsklingen, vi åt tapas, drack sangria och myste. Vi åkte hem till honom och åt tårta och drack en hel flaska champagne tills vi deckade. På lördagen åt jag, Emelie och Amanda middag hos Amanda och fixade oss innan festen var igång! Gina överaskade mig med en jätte fin födelsedagspresent, massa sprit party artiklar och vi gjorde egna buckets, låtsades att vi var i Thailand och spårade! Kvällen fortsatte på SpyBar där vi shotade sönder till 4.30! Älsklingen hämtade upp mig tack och lov och vi tjockade i oss varsin bea pizza på söndagen! Bästa födelsedagarna ever! som firades med dem bästa! En sjukt bra start som 20åring! 


























Ibiza 14!

Ligger hemma och är dunder förkyld. fyfan! höll på bli frisk men jobbade på mediamarkt igår så nu är jag sjukare :( Är så uttråkad så jag och en kompis bokade nyss en resa till Ibiza 1-9 augusti! Ibland är adhd impulsiviteten ganska kul! Man får för sig för en grej och vips så har man bokat i detta fall en resa. Nej men vi hittade bra flyg med inte så många byten (svårt att hitta till ibiza) och bam så var det klart! ihhh taggad!!! kommer bli rhodos X 1000!!




London
















RSS 2.0